Kim-syndrom..

Känner mig fan som en vandrande hjärndöd man idag. Som Kim ungefär.


/Siira

Varför blogga när man kan.... jogga.

Personligen tror jag inte bloggande är något för mig.... Jag tror att det är bra att lämna något åt fantasin och låta folk lyssna på vår musik skapa en egen bild av hur jag är... Varför visa alla flummiga tankar som går genom huvudet. Jag gillar själva mystiken av att inte veta någonting om en artist. Faktum är att jag vet hur ointressant jag är och därför väljer jag att låta folk tro vad de vill för att det kanske skapar en person som kanske är intressantare.
.. Med detta menar jag självklart inte att bloggande är fel och att jag aldrig mer ska blogga. Jag menar bara att för tillfället ser jag bara bloggandet som slöseri med min MYCKET värdefulla tid.
Tack för att ni tagit er tid att läsa detta. Nöjet var helt på min sida:) /// AXEL

kokain, red bull och Ågren!

Jag brukar lyckas med att undgå måndags-ångesten men jag måste erkänna att idag hann den ikapp mig, mycket beroende på att jag drack öl fre, lör o sön! När jag var längst inne i mina innersta tankar och rotade så kom jag på att vissa dagar så ser man hinder och vissa dagar ser man möjligheter! Undrar om man kan se ett hinder som en möjlighet? Då måste man nog vara mer positiv än tomten (på kokain)
Jag tog tjuren vid hornen (en Red Bull, alltså!) och fortsatte min dag trots att Herr Ågren hängde på min axel!

fan vad gay inlägg, men... fa koff im debest // Kim


Natures Wrath

Jag fick för mig att man skulle spara pengar under Earth Hour. Att släcka ner allt visade sig att inte vara speciellt sparsamt in the short run. Visst man sparar ju pengar på el och uppvärmning under den timmen men hela historien kostade mig 349:- i slutändan. Plus en resa tur och retur ner till stan.

Vet inte om det är naturens sätt att säga något eller om det är karma. Men som en god människa jag är och verkligen gick in för det här med Earth Hour och t.o.m stängde av allt som stod på stand-by. Då även strömbrytare, inklusive den under mitt skrivbord, där dator, telefon, högtalare, router, etc är inkopplade.

Men när jag sen slog på allting igen så var routern helt stendöd.  Trots upprepade försök att återuppliva den stackaren så gick routerns liv tyvärr inte att rädda. Jag stod som handfallen och fattade ingenting. Hur kan en sån här sak bara hända så där utan förvarning? Jag får tacka dig router för många års trogen tjänst och hoppas på många fler år av din efterträdare.

Men men, jag hoppas att jag bidrog med något iaf. Och om det här är priset att betala för att kommande generation ska ha en chans then so be it.

För övrigt så hade vi rep igår, och om jag får säga det själv så började det bra men sluta i: Inte så långt ifrån det sämsta och mest oproduktiva repet i bandets historia. Så nu kan det bara bli bättre.

Vi har en ny låt på G som är lite klurig att få rätt på. Men med några rep att jobba på den ska det nog bli något av den också.

Stay tuned.

//Markus

Zombie-Kim, Fighter-Axel och Sneaky-Markus.

Det var en helt okej lördag. Jag och min kärlek var ute och gjorde malmö osäkert. Av någon anledning efter ett antal öl hamnade vi runt ett bord med ett "raggningssällskap". Först blev jag förvånad eftersom jag bara hade läst om något liknande i en bok som heter Spelet, skriven av Neil Strauss (samme snubbe som hjälpte till med The Dirt). Min kärlek fick ju rätt så mycket uppmärksamhet i det gänget, men det var jäkligt skoj att prata med dessa människor innan de drog vidare. Det var faktiskt helt okej att festa loss i Malmö igen (det var ju ett halvår sedan vi flyttade därifrån), men det kändes som något saknades. Vilket var ju bandet!

Jag försökte föreställa mig vad de gjorde just då, kom fram till att Axel och Kim var ju säkert ute på någon krog i Ängelhåla och slogs för glatta livet. Axel har ju slutat förvåna mig på den fronten, även om jag inte kan se Axel som någon fight club-fighter så dyker han alltid upp på söndagsrepet med nya stygn, blåtiror och trasiga kläder. Kim dyker fan alltid upp, men utan hjärna, typ som en jävla zombie efter hans alkoholkonsumtion, men han hamrar likt förbannat på basen ändå. Men vad gjorde Markus? Den luriga jäveln är svårgreppad. Vet fan inget om honom.

Men till sak.
Nu kommer nog låtarna upp inom någon dag! Då får ni lyssna! Kick ass!

/Siira


oh, just de. Tack Natalie Berg för vår photosession och alla grymma bilder!

Lights out.

Efter en lång dag och några timmars rännande på maxi som en och annan galning har jag äntligen kommit hem. Packar in alla varor, satt mig ner. Så jag tänkte uppdatera lite här på bloggen innan det snart dags att släcka ner allt här i hemmet. Förutom kylskåp och frys så klart. Ingen som vinner något på mat som blir dålig.

Tända lite värme-ljus och göra något FETT underskattat. Lägga sig ner i soffan en timme och läsa en bok för en gångs skull.  Hoppas mitt initiativ inspirerar.


//Markus

20100324 Onsdagsrevansch!

Min första gitarr var "Göran the Gura" som jag fick av far i födelsedagspresent vid 13 års ålder. En ganska stor maskulin nylonsträngad med jävligt bra akustik. Jag hade då i nästan ett år hängt på fritidsgården och sett gangstrarna sitta och spela gitarr och charmat tjejerna med "Nothing else Matters" och "Stairway to Heaven". Jag ville kicka lika mycket ass och som den tjejtjusaren jag var så började jag också spela. 
Det lät för jävligt.

Ja, jag vet. Det är en jävla kliché att börja spela gitarr för att kunna impa på brudarna, men vad jag inte visste då är att gitarren vann mitt intresse över tjejerna.

Jag köpte en stratocasterkopia för att kunna kicka mer ass än någon jävla trubadurfjolla med nylonsträngad gitarr. Och det gjorde jag. I ensamhet.

Av mitt ångerfyllda hjärta sålde jag min andra kärlek. Det är hemskt när jag tänker tillbaka, men jag fick åtminstonde en grej tillbaka. Min första riktigt stora kärlek Wilhelmina.
Hon var gudomlighet med sina sköna former, och kunde tjuta högt när jag fingrade på henne. Ett plus var att med hon medföljde en rörförstärkare vid namn Marshall. Hon var ett förlorat barn från Hohner, en konsekvens av en natt med sin älskare Les Paul. Hon är en keeper.

Sedan har vi Maria. En dyrgrip från Jackson-familjen. En svart skönhet, med vassa drag och med ett temperament att döda. Hon är en riktigt tuffing som fått komma tillbaka nu efter min korta kärleksaffär med min blonda skönhet T...

En snabb blond liten rackare som inte ville mer efter söndagens rep, hon skrev högt efter fingrandet och bestämde sig för att hellre ta livet av sig än att låta mig röra henne mer. Stämskruv pajad, strängen av, inputjacket skrovligt, tremelloarmen med floyd rose-stallet av och mickväljarn böjd. FAN!

Men i helgen ska jag skaffa mig en kärlek i sann bemärkelse. En halvakustisk skönhet, där toner lena som kärlek skall finnas... Ooh. jag längtar..


/Siira 


Kim

Tjaaaa allihopa! Det sägs att man brukar spara det bästa till sist och det var just så jag tänkte när jag väntade med att skriva, även om det blir svårt att toppa "asses" inlägg!
Mitt namn är Kim och jag spelar bas med mottot less is more!

Livespelning på Jutan (Gåsebäck) i HBG den 9 april, kom och njut!

http://www.metroonstage.com/artist/anovia
Spelning

Spelning den 9:e April på Jutan i helsingborg!

Start kl 19.00 Kostnad 20 :-

Fler band tillkommer!

Spread the word!


You know it!

Skriver nu mitt första bögiga blogginlägg:) Jag mer känd som Acke, Asse, Rekon, Arvid men ni får kalla mig vad ni vill så länge ni vet att jag är den långhåriga slusken som försöker sjunga och spela kompgura i bandet ANOVIA.
Med det sagt så tror jag att jag går på nästa otroligt viktiga ämne som är låtarna som vi för ett tag sedan spelat in. De är på gång och inom en snar framtid kommer de ligga uppe på myspacesidan vilket många redan vet... Eftersom vi för tillfället inte kan tillgodose er med låtar på skiva eller datorn så uppmanar vi alla, och jag menar alla riktiga hardcorefans att komma till Jutan den 9:april och lyssna på oss live.
Puss och aDjÖ!//Welcome to ANOVIA!Axel

Drums, Please

Here i am !
Who am i ?
Isn't that self explanatory
!Yes it's me.Jag tänkte börja med att skriva om mitt förakt mot de gamla tanter som gnäller på dagens ungdomar och löv i trädgården. Men jag tror jag skiter i det. För tuggummi under skon är fan värre

Så, tja. Det är jag som är
takten, rytmen och pulsen på kastrull verket i Anovia.
Jag får mycket av min inspiration och ideér från de andra i bandet.

To be continued


//Markus

20100322 måndagsidioti.

Det är fan skrämmande. Det är som att jag har en on/off knapp på mig. 
Jag måste fan vara den enda i sverige som åker på spa och kommer hem risigare än någonsin. Flaskan blev min bästa kompis den kvällen, och fick återberättat att jag en minut efter huvudrätten glömt av att jag hade ätit den och blev jätteförvånad att deserten kom direkt efter förrätten.

Vi åkte hem, somnade och försov mig 45 minuter på repet kl 19.00. Typiskt. Vi körde igenom låtlistan och lyckades jamma ihop en relativt bra utfyllnadslåt. Hoppas vi kan fixa iordning den och hinna köra den på spelningen den 9:e.

Det känns som det börjar röra lite på sig nu i bandet. Folk ringer och frågar om vi kan giga, demo-låtarna är efterfrågade, och vi trivs med varandra i bandet och målsättningar som vi strävar efter är inte långt borta. Det märks på gubbarna att de blir mer och mer bekväma i sitt spelande och initiativkraften har aldrig varit större.

Vi hoppas ni som läser denna blogg fortsätter med det och följer oss i utveckling som band. Jag tror att potentialen finns här hos oss, och vi kommer att gå en ganska lång sträcka på kort tid. Det är vad jag tror.

Nu får de andra fula satarna i bandet ta och presentera sig själva.
Fuck off.

/Siira


Siira

"Let me please introduce myself. Im a man of wealth and taste..."Jag tänkte börja med att skriva om mitt förakt mot de medelsvensson-band som försöker romantisera sig själva med något som "white trash"... Men jag tror jag skiter i det. Det är inte min stil.

Jag är Viktor. Många kallar mig Siira.

En dagdrömmare.


The Beginning

Jag ger godkännande till gossarna i bandet att börja blogga :)

Sidan är fortfarande under konstruktion vill jag tillägga.
Men inget som kommer påverka inläggen på sidan.
Jag är själv inget html proffs så lite hjälp har jag fått för att sidan är så snygg som den är.

Vi vill tacka Victor Pegado för den grymt snygga headern!
Han finns att hitta på : www.pegado.se
Han finns även på Facebook.


Vill även skänka Johan ett tack!
Ett tack sänder jag även till Markus (trummisen) min lilla älskling som hjälpt mig och lyssnat på mitt gnällande när saker inte gått som jag velat!

Gå gärna in och läs min blogg här
Mitt vardagsliv och lite annat gott & blandat.


Innan jag avslutar vill jag självklart säga Lycka till med bloggandet Anovia, You rock!
Följ detta band och njut av deras musik!
Nu ska jag lämna över klottrandet till dom och låta dom presentera sig själva!

// Sandra

RSS 2.0