Wake up!

Min bästa vän just nu heter Nils Oscar och han är en porter. Dags att dra sig till Ängelholm, festa och jamma med resten av bandet.

Ny låt på G. "Wake up!"

/Siirap.s. Fan vad kliché med bloggjävel.


Just another picture...
(B)romance, Passion, Anoviaship
Kick ass.


Fuck Friday

Självklart såg man fram emot att skriva klart lite låtar under rep-sessionen idag men hann bara komma 200 meter från parkeringen tills bilen havererade, så kvällen slutade med "kvällswhiskey" som Axel uttrycker det.

Men med ont kommer gott också, kanske blir jag miljonär i morgon? Eller så har jag helt fel och det blir det bara ännu värre? Man vet aldrig vad som händer, men det går väl att förutse om man anstränger sig lite, men jag är alldeles för lat för att tänka på morgondagen. Jag försöker bara överleva nuet, det är väl det som räknas?
Jag antar att det är därför jag är fatalist. (lite av en livsnjutare också, ftw!)

Jag längtar som fan tills vi bestämmer oss för att gå in i studion igen, och denna gången kommer det bli så mycket bättre. Som ni vet är ju inte våra låtar några mästerverk, men vi gjorde så gott vi kunde med resurserna, tiden, och pengarna vi hade. Vi kommer vara mer förberedda, välja ut mer klockrena låtar, leta efter en producent, och verkligen sätta press på oss (självklart med en god ekonomisk buffert). Vi hoppas att dessa målsättningar kan nås inom en relativ snar framtid och att vi kan börja marknadsföra oss ordentligt och skaffa lite externa fans (läs vänner).

Jag hoppas verkligen att Axel och Kim är ute och slåss med elitseriehockeyspelare igen och att Markus upptäcker en värld utanför hans egen, (no offence you sneaky fuck, I know nothing ´bout you).

Vissa saker bör nämnas, andra inte. (B)romance, Anoviaship, och lyckorus for everyone.

"With a face of misery, I smile. It´s like psychotic love scene"

/Siira


På God Väg..

När man kollar tillbaka har vi ändå fått gjort en hel del gjort under en relativ kort period. Fått 3 låtar inspelade, haft 2 spelningar, schysst myspacesida och massor av halvklara låtar som under en snar framtid kommer göras färdigt och spelas in. På facebooksidan börjar vi faktiskt få ett och annat fan(vän) som följer händelserna, vilket faktiskt är jävligt roligt. Vi har också en grym blogg med hyfsat mycket läsare och fruktansvärt mycket kommentarer från fansen. Minst en kommentar var 10:e inlägg. Jag ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen men det kan bli svårt att bli lika mästerlig som Mr. Siira som sprudlar med idéer och tankar varje kväll efter sina kvällswhiskeys:) Tack och Adjö!// AXEL

Produktivitet

Redan under repet visste jag att jag var tvungen att skriva ett inlägg till ikväll, för det gick så jävla bra. Det var det mest produktiva repet i bandets historia.
Jag (enligt min åsikt) tror mig ha hittat Axels "grej" till sin röst, vilket känns bra för det är precis sådana låtar jag är som mest kick ass på att skriva. Nu ska vi inte gå in på vad exakt det låter som utan ni får vänta och se.

Det är precis sådana dagar som denna som gör att man kan åka hem med ett leende på läpparna och känna att man har gjort jävligt bra ifrån sig och att bensinpengarna absolut är värt det.

Och för att ett lyckligt inlägg som detta ska avslutat skitbra tar jag ett citat från lite av kvällens spontana lyrik.

"Thank god, for giving me this moment..."


/Siira


Spelning, Demo och om att kicka ass..

Rent spontant kan jag väl säga att vår allra första officiella spelning gick hyfsad. Det är mycket vi kan ändra på och göra bättre, men det vi gjorde bra gjorde vi också bra. Vi var lite otighta på våra ställen, men det får man räkna med när scenkänslan inte är vad den en gång var för något år sedan, då vi alla lirade i olika band. Jag är dock nöjd med spelningen överlag.

Nu kommer vi att låsa in oss i replokalen ett tag, skriver nytt material och förbättrar oss, så vi kommer nog inte ut på någon månad igen, men när vi väl gör det så låter vi bättre, har bättre material, och ger en bättre show. Det lovar vi!

Nu har också låtarna dykt upp, färdigmixade och färdigmastrade. Det är vår första demo, och som tidigare sagt så är det ingen som förväntar sig ett mästerverk. Men det är goa låtar och visst faller det många i smaken!
Ni hittar dom här:

www.myspace.com/anovia


/Siira
  


Sverigeturné

Nej.

Nu sticker jag på min egen mini-sverigeturné. Det blir en väg från mellanskåne via Höör, Växjö, Oskarshamn, Hultsfred, och slutligen till Västervik kommun. Killarna i bandet får kämpa vidare utan mig i helgen och får ta på sig ansvaret att skriva något skoj som inte handlar om Maxi-inköp, och routerfel.

Släng er i väggen.
/Siira

RSS 2.0